oštra retorika / Ostojić očekuje Karamarkovu ostavku nakon 'sramote koju je HDZ doživio od strane koalicije Hrvatske raste'

'U ovom trenutku, ako se ovi rezultati potvrde, očekujem od gospodina Karamarka da podnese ostavku. Nije moje da govorim drugim strankama, no nakon ove sramote koju su doživjeli od strane koalicije Hrvatske raste i uz čestitke MOST-u koji su ih pobijedili u nemoralnim ponudama, nema druge', poručio je Ranko Ostojić

8.11.2015.
21:46
VOYO logo

Iz SDP-ovog stožera javio se Ranko Ostojić koji se uskoro vraća nazad u Slavonski Brod zbog situacije s izbjeglicama te smo ga uhvatili na brzinu kako bi komentirao najave iz HDZ-a da će njihova prednost nakon službenih rezultata parlamentarnih izbora biti veća i od deset mandata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kod njih su halucinacije uobičajena stvar. U ovom trenutku kada ankete kažu da imaju 56 ili 57 mandata, očekivati da će se to promijeniti tako da se s neba stvori još deset mandata, zaista pokazuje samo to u kojoj su depresiji", poručio je Ostojić.

"U ovom trenutku, ako se ovi rezultati potvrde, očekujem od gospodina Karamarka da podnese ostavku. Nije moje da govorim drugim strankama, no nakon ove sramote koju su doživjeli od strane koalicije Hrvatske raste i uz čestitke MOST-u koji su ih pobijedili u nemoralnim ponudama, nema druge. Po meni je bolja Hrvatska dalja lekciju onima koji su imali čvrstu pobjedu na izborima i najavljivali da će imati dvotrćinsku većinu u Vladi", dodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"SDP je imao svoje planove koji su bazirani na značajno manjem broju mandata u odnosu na 2011. godinu. Trebalo je tri godine čistiti njihov kaos i nered. Ne možete to nadoknaditi u onoj godini u kojoj se napokon izlazi iz recesije. Svi su očekivali da netko treba pomesti HDZ. Tome je Hrvatska definitvno rekla NE", poručio je Ostojić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo