Ostavila dobro plaćen posao i iz Kanade 'pobjegla' u Hrvatsku

U potrazi za radnim mjestom u Kanadu se u proteklih pet godina odselilo 1.500 Hrvata. A da je moguće i obratno, dokazala je Kanađanka Nadean Ollech.

16.12.2013.
22:24
VOYO logo

U potrazi za mirnijim životom, Nadean Ollech ostavila je uspješnu karijeru u naftnoj tvrtki i hladni Vancouver zamijenila sunčanim Zadrom.

Kaže da je imala dobro plaćen posao, ali je previše radila i, kako ističe, nije imala gotovo nikakav život. U Hrvatskoj je prvi put bila prije pet godina i od tada je planirala selidbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'U Kanadi nemamo privatnog života'

Iako je otišla iz Kanade, Hrvatima koji traže posao preporučuje svoju domovinu, jer Kanada zaista treba radnike. Napomenula je da posla ima, ali da se odmah ne može dobiti visoko rangirano mjesto.

"U Kanadi se radi vrlo naporno, s cjelodnevnim radnim vremenom. Nemamo pravog života, nemamo vremena popiti kavu, sjesti kraj mora ili provesti dan s djecom. Poželjela sam zato nešto drugačije', kaže Nadean Ollech.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/kanadzanka-nadean-ollech-napustila-je-svoju-domovinu-i-srecu-odlucila-potraziti-u-hrvatskoj---315683.html

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo