ZAHVALJUJUĆI TVRTKI SPAN / Osmijeh na lice vratio se korisnicima Ludbreškog sunca: U novoj kuhinji neodoljivi obroci još su bolji!

Image
Foto: Ludbreško sunce

'U suradnji s humanitarnom udrugom 'RTL pomaže djeci' cilj nam je i uvijek zajednički fokus da djeci diljem Hrvatske pokušamo omogućiti što bezbrižnije djetinjstvo. Ovaj put htjeli smo pomoći udruzi osoba s invaliditetom 'Ludbreško sunce' tako da kompletno opremimo kuhinju u njihovom dnevnom centru', rekla je Gredelj

19.6.2023.
15:09
Ludbreško sunce
VOYO logo

Neodoljivi mirisi obroka vrijednih teta kuharica Udruge "Ludbreško sunce" sada se svakodnevno šire jer je ova udruga za osobe s invaliditetom dobila novu kuhinju za svoj dnevni centar i to zahvaljujući tvrtki Span, a riječ je o korporativnom partneru udruge "RTL pomaže djeci" kojoj su djeca jedan od četiri fokusa u pomaganju zajednici.

Ludbreško sunce djeluje od 1966. godine i kontinuirano razvija nove usluge, a osim različitih programa za korisnike, ova udruga ima i tri stambene zajednice. Profesionalna kuhinja omogućit će lakšu pripremu tri obroka koja se u dnevnom centru udruge poslužuju svakodnevno za više od sto korisnika poludnevnog i cjelodnevnog boravka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U suradnji s humanitarnom udrugom "RTL pomaže djeci" cilj nam je i uvijek zajednički fokus da djeci diljem Hrvatske pokušamo omogućiti što bezbrižnije djetinjstvo. Ovaj put htjeli smo pomoći udruzi osoba s invaliditetom "Ludbreško sunce" tako da kompletno opremimo kuhinju u njihovom dnevnom centru. Bez kuhinje cjelokupni bi se program ugasio pa nam je zato bilo izuzetno bitno da im Span pomogne da mogu nastaviti svoje aktivnosti i uveseljavati korisnike od predškolske do najstarije dobi", rekla je Iva Gredelj, voditeljica ureda Uprave i savjetnica za održivi razvoj u Spanu.

Span je jedna od vodećih hrvatskih kompanija u pružanju profesionalnih usluga dizajna i razvoja informacijskih sustava i tehničke korisničke podrške. Ovim potezom usrećili su male i velike korisnike Ludbreškog sunca i vratili im osmijeh na lice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo