PALA PRVA ŽRTVA IZBORA: / Mirela Holy najavila odlazak s čela ORAH-a

Image
Foto: PIXSELL, Davor Puklavec

Prema neslužbenim rezultatima, OraH, stranka Mirele Holy, nije osvojila niti jedno mjesto u Saboru. Holy kaže da se protiv njih vodila negativna kampanja.

8.11.2015.
19:58
PIXSELL, Davor Puklavec
VOYO logo

23.16 "Dogodila se sustavna negativna kampanja koju su protiv nas provodili i HDZ i SDP. Bili smo velika opasnost. Mediji su se ismijavali s nama, nismo imali podršku niti od interesnih skupina tako da rezultat nije neočekivan", komentirala je rezultate izbora čelnica OraH-a Mirela Holy, koja će se članovima i članicama stranke obratiti dopisom i zahvaliti na svemu odrađenom tijekom kampanje.

"Jedini smo imali kretivnu kampanju, svi su nas kopirali, građani to nisu prepoznali. Bili smo svjesni da je OraH stranka ispod svog vremena pa ćemo morati još puno raditi na edukaciji naših ljudi", rekla je, a onda najavila svoj odlazak s čela stranke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam, ja bih rekla, jedina profesionalna političarka u Hrvatskoj koja doista drži do svoje riječi. Raspisat ćemo unutarstranačke izbore, ja se neću kandidirati za vodstvo stranke", poručila je.

21.24 "Nikako nismo razočarani, ORaH se već jutros pripremio da će čekati službene rezultate. Do 22 sata u našem će stožeru biti veselo, opušteno i bez stresa", rekla je Božana Zadro, jedna od potpredsjednica OraH-a, i dodala kako očekuju mandat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema tuge niti zabrinutosti. Čekamo rezultate DIP-a", rekla je za N1 . Napomenula je da su sve stranke imale "sažetak Orahovog programa" i da OraH-u rezultati neće biti poraz.

"Bit ćemo zadovoljni ako ćemo imati i klub zastupnika", rekla je i dodala da bi voljeli biti korektiv vlasti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo nezadovoljni, dvije godine marljivo radimo, i tko god će kopirati naš program, to će biti dobro za građane." Rekla je da se program ORaH-a kopirao kod više stranaka, i da su cijelo vrijeme toga bili svjesni, ali da su mlada stranka.

Stranka Održivi razvoj Hrvatske ORaH s predsjednicom Mirelom Holy rezultate parlamentarnih izbora čekat će u restoranu Servus & Shooby u zagrebačkom kvartu Prečko. U stožeru su pripremili i dva ogromna jointa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TKO ĆE VODITI HRVATSKU? /

Pratite SVE o parlamentarnim izborima uz najbolju online news ekipu!

Image
TKO ĆE VODITI HRVATSKU? /

Pratite SVE o parlamentarnim izborima uz najbolju online news ekipu!

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo