OPREZ, MOGUĆA POLEDICA NA CESTI: /

U nekim krajevima oborine između kiše i snijega

Image

Bit će djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku.

14.12.2016.
7:41
VOYO logo

Vjetar većinom slab, na Jadranu bura i istočnjak, prema otvorenom moru sjeverozapadnjak.

Najviša dnevna temperatura uglavnom između 3 i 8, a na Jadranu od 9 do 14 Celzijevih stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oprez, moguća poledica na cesti

Zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima u unutrašnjosti, izvijestio je u srijedu ujutro Hrvatski autoklub (HAK),

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb zbog radova na vijaduktu Svilno, u duljini od oko dva kilometra, vozi se dvosmjerno, jednom stranom kolnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na zagrebačkoj obilaznici A3 zbog sanacije nadvožnjaka Kosnica na 35. km zatvoren je pretjecajni prometni trak u smjeru Bregane i u smjeru Lipovca, te se prometuje voznim i zaustavnim tracima uz ograničenje brzine od 60 km/h.

Rradovi su na sljedećim dionicama: na autocesti A3 Bregana-Lipovac maloprodajno mjesto Spačva Lubanj, INA benzinska postaja, bit će zatvoreno od 9 do 14 sati (zbog godišnje inventure; od 8 sati pa do završetka radova u čvoru Draga, vozit će se suženim trakom na izlaznom kraku državne ceste DC404 u smjeru Orehovice; u noći s 14. na 15. prosinca kroz tunel Učku od 22 do 6 sati vozit će se uz posebnu regulaciju prometa; u noći s 14. na 15. prosinca od 22 do 5 sati ujutro bit će zatvorena dionica ceste DC404 između čvora Vežica i Ulice A.K. Miošića, zbog radova u tunelu Pećine; u srijedu, 14. i u četvrtak, 15. prosinca od 8 do 16 sati zbog radova redovitog održavanja na lokalnoj cesti LC58107 Kraljevica-Križišće na dva kružna toka kod Križišća vozit će se usporeno.

Završeni su radovi na sanaciji klizišta na županijskoj cesti ŽC5209 Ponte Porton-naselje Žudetići te je otvaranje ceste predviđeno za srijedu.

Pojačan je izlazak teretnih vozila na graničnom prijelazu Pasjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo