Opremamo školarce od glave do pete!

Polazak u prvi razred veliko je veselje, uzbuđenje i prava svečanost i za djecu i roditelje.

27.8.2010.
11:47
VOYO logo

Upravo zato, portal za osobne financije http://www.pametnakuna.hr/ pripremio je pregršt savjeta koji će roditeljima olakšati podnošenje često prevelikih financijskih izdataka koji idu uz školovanje jednog ili više djece. U http://www.pametnakuna.hr/kod-kuce/jeste-li-sve-spremili-za-svoga-prvasica- doznajte: - gdje nabaviti povoljnije udžbenike i ostalu opremu - kako pripremati hranu koju će voljeti i vaša djeca i vaš džep - koje sve vrste osiguranja od nezgoda postoje - što psiholozi savjetuju roditeljima prvašića i druge korisne savjete.

Osim ovih zanimljivih i korisnih tema, pripremili smo i veliku nagradnu igru http://www.pametnakuna.hr/na-poslu/pametna-kuna-oprema-vaseg-skolarca! u kojoj svaki dan možete osvojiti super nagrade za klince.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U šest dana poklanjamo vesele školske torbe, prijenosno računalo, potrošačke kartice od 1000 kn, Magma darovne kartice, komplete lektire za svaki razred kao i pretplatu na dječje časopise – dakle baš sve što vam je potrebno da svoga školarca opremite od glave do pete.

Igra je vrlo jednostavna, a sudjeluje se slanjem SMS poruke s točnim odgovorom na pitanje dana. Igrajte svaki dan i razveselite svoga klinca!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više informacija potražite na http://www.pametnakuna.hr/

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo