blagdani u čakovcu /

Oni su zaslužni za Adventsku čaroliju u gradu Zrinskih

Image
Foto: emedjimurje.hr

Kada se po mnogima sljube najljepše razdoblje godine s mnoštvom sadržaja koje nam Čakovec nudi ovog Adventa, malo tko od nas će se zapitati tko su pisci bajke Adventska čarolija u Gradu Zrinskih?

5.12.2016.
12:04
emedjimurje.hr
VOYO logo

Put nas je nanio u Turističku zajednicu grada Čakovca, koja je uz Grad Čakovec, ove godine uložila napor više u organizaciju Adventa. Priče koje smo čuli od namjernika da su nadmašili mnoge veće hrvatske gradove protkane su istinom i stvarnošću.

Zavirili smo u Turistički ured grada Čakovca gdje 'stanuju' kreatori blagdanskog ugođaja: Boška Ban Vlahek, Marijo Krčmar, Ksenija Zrna, Ranko Bertapelle, Vlatka Ciber, Maja Ivec, Matija Budiša i Ria Pikl.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naviknuti već na primanje komplimenta oni su skromno rekli: - Kaj ćete takvi smo, drago nam je to čuti, a komplimenti na nas djeluju poticajno.

Takav koordinirani tim mora imati svoga koordinatora. - Posebna čast i zadovoljstvo je rukovoditi Turističkom zajednicom grada Čakovca, a samim time i timom mladih stručnjaka, timom koji ni u jednom trenutku nije sumnjao u uspjeh i ostvarenje zadanog cilja- rekla je ponosno Boška Ban Vlahek, voditeljica Turističkog ureda grada Čakovca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o timu TZ grada Čakovca pročitajte na portalu eMedjimurje.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo