Oni dobivaju jednu od najvećih dnevnica: Evo zašto!

Leteći perači prozora glavna su atrakcija u Osijeku gdje peru stakla na jednoj od najviših zgrada. U njihovom poslu najvažnija je sigurnost, a za nju je potrebno predznanje.

4.12.2013.
9:44
VOYO logo

"Potrebno je svladati speleo-alpinističke tehnike kojima se mogu takvi pristupi užetom izvesti i, naravno, želja za radom. Čovjek ovo mora voljeti", kazao je Marko Župančić, piše dnevnik.hr.

Doza straha je kod letećih perača prozora, kako se nazivaju, uvijek prisutna. "Nekad više, nekad manje. Nekad se probudite takvi da vas je malo više strah nego dan ranije", kazao je Roman Ečimović. Svakodnevnim radom na visini i do 100 metara ovim dečkima život doslovno visi o konopcu, a zbog toga imaju i jednu od najboljih plaća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli članak pročitajte http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/oni-dobivaju-jednu-od-najvecih-dnevnica-evo-cime-se-bave---313793.html.

Nešto vas je oduševilo, naljutilo, rastužilo ili potaknulo da potražite dodatne informacije? Za slanje konstruktivnih, smislenih komentara uveli smo posebnu adresu komentari@portal.net.hr kako bismo i dalje saznali što mislite o temama o kojima pišemo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Namjera nam je redovito objavljivati komentare čitatelja za koje procijenimo da su konstruktivni te da iz njih svi zajedno možemo nešto naučiti.

Pišite nam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo