VELIKI PLJUSAK / Olujno nevrijeme pogodilo Istru: obilna kiša izazvala bujice u Poreču!

Image

Ljetnim vrućinama i sparini, čini se, došao je kraj. Prema prognozama, pred nama su obilna kiša, pljuskovi, jak vjetar i niže temperature

16.9.2016.
15:18
VOYO logo

Jako nevrijeme praćeno obilnom kišom i vjetrom nešto iza 13 sati pogodilo je Poreč, javlja iPress. Velika količina kiše koja se u kratkom roku sručila na grad na cestama je izazvala bujice. Kiša pada duž zapadne obale, ali je glavnina oborina, čini, se pala na porečkom području.

Ljetnim vrućinama i sparini, čini se, došao je kraj. Prema prognozama, pred nama su obilna kiša, pljuskovi, jak vjetar i niže temperature. Pulu i okolicu već jutros je 'oprao' kratkotrajan pljusak, a i temperatura zraka niža je nego jučer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da nam stiže osjetno pogoršanje govori i Meteoalarm koji je u narančasto obojao Istru, Kvarner i sjevernu Dalmaciju zbog lokalno mogućih izraženijih i obilnijih pljuskova s grmljavinom, obilne kiše i bujičnih poplava te jakog vjetra, ponajviše u drugom dijelu dana, kada su ponegdje mogući i olujni udari juga, osobito uz zapadnu obalu Istre gdje bi najjači udari vjetra mogli prelaziti 65 km/h.

Cijeli članak pročitajte na stranicama iPressa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo