'NAJVAŽNIJU DO SAD' / Butković sprema 'bombu'? Milanoviću posvetio novu objavu: 'Ranije se probudi, imat ću važnu objavu'

Image
Foto: Goran Kovacic/Pixsell

Butković je uz objavu priložio snimku Milanovića iz 2022. godine gdje je, na Svečanoj sjednici riječkog Gradskog vijeća za Dan sv. Vida i Dana grada predsjednik istaknuo kako Butkovićevo ministarstvo radi solidan posao

10.4.2024.
22:14
Goran Kovacic/Pixsell
VOYO logo

Ministar mora, prometa i infrastrukture i prvi na listi HDZ-a i partnera u VIII. izbornoj jedinici Oleg Butković posvetio je novu objavu predsjedniku Zoranu Milanoviću kojem se obratio na Facebooku objavivši njegov stari govor u kojoj ga je hvalio.

"Dobra večer Zorane, šaljem ti kratki video - podsjetnik iz Rijeke od prije samo dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

P.S. Molim te sutra ujutro se ranije probudi jer ću imati jednu vrlo važnu objavu. Najvažniju dosad. Laku noć", napisao je Butković ne precizirajući o čemu se točno radi, no iskoristio je priliku da još jednom bocne Milanovića referirajući se na raniji status u kojem ga je prozvao da kasno ustaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Butković je uz objavu priložio snimku Milanovića iz 2022. godine gdje je, na Svečanoj sjednici riječkog Gradskog vijeća za Dan sv. Vida i Dana grada predsjednik istaknuo kako Butkovićevo ministarstvo radi solidan posao.

"Da završite ove projekte koje ste počeli u Rijeci, koji su veliki, u kojima, usput budi rečeno da nema Butkovića i njegovog ministarstva koje solidno radi svoj posao i iza kojeg trenutno stoje neki od najvećih projekata ta cijela slika bi izgledala još lošije", rekao je Milanović svojedobno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kakvu točno objavu ministar sprema nije precizirao, no otkako traje njihov Facebook rat, do sada mu je Milanović uvijek odgovorio.

POGLEDAJTE VIDEO: Vatreno vikend dopisivanje! Od lisice i King Konga do mace i kravice. Ovako je izgledao 'Facebook rat'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo