OGORČENI SDP-ovac: / 'Bio sam na šalabahteru, a jedini nisam izabran. 20 godina sam bacio u vjetar, zbogom politiko!'

Image
Foto: Facebook
4.12.2016.
12:36
Facebook
VOYO logo

"Zahvaljujem se svima koji nisu glasali za mene iako sam bio na šalabahteru.....od 22 imena sa šalabahtera samo ja nisam prošao ( majstor muljanja je odradio svoje )...netko danas slavi jer je prošlo svih 21 sa šalabahtera i još tome ja nisam prošao......20 godina sam bacio u vjetar, pošteno se htio baviti politikom, no ipak je politika kurva, nije ona za poštenog čovjeka i zato ZBOGOM politiko", napisao je Novosel.

U komentarima se u raspravu uključilo nekoliko drugih članova SDP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POTRES SAMO DAN NAKON IZBORA NOVOG VODSTVA: /

Zastupnik SDP-a dao ostavku!

Image
POTRES SAMO DAN NAKON IZBORA NOVOG VODSTVA: /

Zastupnik SDP-a dao ostavku!

Jedna od njih je tako napisala da "nije trebalo mijenjati način izbora članova GO ovako na brzinu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poslije ove Konvencije kod nas u Zadarskoj županiji podjele su veće nego ikad jer jedna strana nije poštovala dogovor. Ta strana je novom predsjedniku otvoreno pokazala koliko poštuje dogovore s njim. Žalosno", napisala je ova članica SDP-a.

U raspravu se uključila i glasnogovornica SDP-a Danica Juričić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uskoro ćemo shvatiti da na šalabahterima, ako ih mora biti, moraju biti najbolji. Inače ćemo samo šalabajzati", napisala je.

U jednom od sljedećih komentara Juričić je odgovorila na tvrdnju da su u Glavni odbor ušli ljudi koji su promijenili i nekoliko stranaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tako će i biti dok nemamo kriterije stranačkog napredovanja. Još većinom biramo više ljude koji imaju jaku bazu da isplivaju među prvima u stranci, pobjeđuju u stranci, ali ne i na izborima. Birače ne možeš navući šalabahterima", zaključila je.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike