JAVIO SE SIN BIVŠEG HDZ-ovca OPTUŽENOG ZA OBITELJSKO NASILJE: / 'E pa dragi tata, da te sin malo razotkrije...'

Image
Foto: Facebook

'A imam još nešto da kažem što se sjećam a vrlo vjerojatno i ti, a to je dan kad sam ti rekao da je karma ku*va koja se vraća kao bumerang', poručio je sada bivšem HDZ-ovcu njegov sin

20.3.2019.
8:33
Facebook
VOYO logo

Nakon što je kći sada bivšeg HDZ-ovog potpredsjednika Gradskog vijeća Požege Igora Krizmanića optužila Krizmanića za obiteljsko nasilje, on je odbacio sve optužbe za obiteljsko nasilje, dao ostavku na sve stranačke pozicije, izašao iz stranke i najavio borbu pravnim putem. Njegov sin A.K. potvrdio je priču svoje sestre i javnim se putem obratio svojem ocu, piše Index.

Image
NAKON OPTUŽBI ZA OBITELJSKO NASILJE IGOR KRIZMANIĆ NAPUSTIO HDZ: /

'Dragovoljno je izašao iz HDZ-a, brisan je iz stranke'

Image
NAKON OPTUŽBI ZA OBITELJSKO NASILJE IGOR KRIZMANIĆ NAPUSTIO HDZ: /

'Dragovoljno je izašao iz HDZ-a, brisan je iz stranke'

'Sjećam se jako dobro onog dana kad si nas izbacio iz kuće'

"Sjećam se kako sam te zaustavio da udariš moju sestru, sjećam se kako si nas izbacio iz kuće. Sjećam se svih pogrdnih riječi mojoj sestri, o majci da i ne govorim. Evo da se i ja oglasim, inače sam sin dotičnog gospodina ili da ga nazovem svojim 'ocem' koji izjavljuje kako ništa loše ne misli o svojoj kćeri, e pa dragi tata da te sin malo razotkrije. Imaš dvoje unučadi kojima ni imena ne znaš, ako toliko voliš svoju djecu kojoj si priuštio pravi pakao u djetinjstvu i kojoj si vjerojatno zaboravio datume rođenja jer ne pamtim dana kad si nazvao da čestitaš rođendan, makar da pitaš kako ste djeco, treba li vam nešto", navodi se u poruci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjećamo se i ti i ja jako dobro onog dana kad sam te zaustavio da udariš moju sestru, sjećam se jako dobro onog dana kad si nas izbacio iz kuće, sjećam se jako dobro svih pogrdnih riječi koje si izgovorio mojoj sestri, a o mami da ne pričam, nadam se da ne moram dalje jer ima toga još puno. A imam još nešto da kažem što se sjećam, a vrlo vjerojatno i ti, a to je dan kad sam ti rekao da je karma ku*va koja se vraća kao bumerang", poručio je sada bivšem HDZ-ovcu njegov sin, piše Index.

HDZ-ovac KOJEG JE KĆI OPTUŽILA ZA BRUTALNO NASILJE NAJAVIO POVLAČENJE: ‘Priča nije istinita’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priča nije istinita

Podsjećamo, Krizmanić je negirao sve optužbe svoje kćeri iz prvog braka i poručio da priča koja se pojavila u javnosti nije istinita te najavio da će to dokazati i pravnim putem

"Priča koja se pojavila u javnosti o navodnim događajima iz mog privatnog života, nije istinita i to ću dokazati pravnim putem. Iskreno podržavam svaku borbu protiv obiteljskog nasilja. Ne želim da moji privatni problemi štete ugledu Hrvatske demokratske zajednice, stranke koju volim i za koju sam se borio u svom dosadašnjem radu te do okončanja pravnog postupka zamrzavam svoje članstvo u stranci i povlačim se sa svih stranačkih dužnosti, pa tako i potpredsjednika gradskog vijeća Grada Požege", priopćio je Igor Krizmanić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo