OGLASIO SE OPTUŽENI HGSS-OVAC, A NAPADNUTI ARSIĆ NAJAVLJUJE: / 'Odselit ću iz Hrvatske na neko vrijeme'

Image

Podršku su mu dali i Armada, i branitelji ali i mnogi drugi

29.8.2019.
18:42
VOYO logo

Matko Škalamera, 42-godišnji pročelnik Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Rijeka i član HGSS-ove stanice Rijeka priveden je ispitan u Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje da je prijetio i nanio tjelesne ozljede 70-godišnjem Dobrivoju Arsiću na parkiralištu stambene zgrade u Viškovu.

Nakon što su saslušani svi svjedoci, Škalamera je jučer pušten iz pritvora, a čak je i napadnuti Arsić rekao da nije htio da završi u zatvoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No bez obzira na puštanje, Armada je jučer u 19 sati organizirala miran prosvjed kojem su se pridružili i riječki branitelji, i brojni drugi, prvenstveno kako bi ukazali na nepravdu čovjeku koji je bez razloga proveo šest dana u zatvoru.

CIJELA RIJEKA DALA PODRŠKU ŠKALAMERI: ‘Danas Matko, sutra svatko, borimo se protiv nepravde’ Sada im se Škalamera svima zahvalio na svom Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
CIJELA RIJEKA DALA PODRŠKU ŠKALAMERI: /

'Danas Matko, sutra svatko, borimo se protiv nepravde'

Image
CIJELA RIJEKA DALA PODRŠKU ŠKALAMERI: /

'Danas Matko, sutra svatko, borimo se protiv nepravde'

„Dragi prijatelji, poznanici, građani grada Rijeke i svih ostalih gradova u Lijepoj našoj i izvan nje od srca vam hvala. Hvala Vam na neizmjernoj podršci koju ste mi pružili tijekom proteklih dana. Dali ste mi snagu, nadu i vjeru da lakše krenem u ono što je ispred mene. Još jednom Vam neizmjerno hvala“,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadnuti Arsić je za 24sata još jednom istaknuo kako mu je žao što je Škalamera završio u zatvoru.

"Cijela ova situacija otela se kontroli i sve se moglo riješiti na jedan ljudski način da je Škalamera samo došao i ispričao se. Ja bih razumio, pa svi smo mi ljudi i svi griješimo. Ali onda su i mediji sve još više usijali umjesto da se svi zajedno borimo protiv kriminala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žalosno je sve ovo što se radi i ja vas molim da sve pod hitno obavijestite da prestanu o ovom pisati, da smire tenzije i da se spriječi da neki na ovom slučaju dobivaju poene, a mi ispaštamo, rekao je Arsić.

Ponovio je kako mu je drago da je Škalamera pušten, ali se on boji za svoj život i smatra kako mu je sigurnost ugrožena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cijela ova situacija je smišljeno i s ciljem. Zbog svega se planiram na neko vrijeme odseliti izvan Hrvatske, da vidim šta ću dalje", rekao je povratnik Arsić. Nije htio odgovoriti čega se konkretno boji, samo je rekao kako se već godinama "bori" sa susjedima koji mu na razne načine prijete i zagorčavaju život zbog pitanja oko stana, parkinga, navodne ilegalne gradnje spremišta, niti je rekao kakve veze sa svime ima Škalamera.

"Neću više ulaziti u te detalje, sve to piše u zapisniku", rekao je i zaključio da stoji iza onoga što je rekao, da je napadnut po nacionalnoj osnovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo