'Želimo mu sreću' / Oglasio se i SDP o saborskom zastupniku koji je napustio stranku: 'Nismo ništa drugo ni očekivali'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Ronko je naglasio da on ne prelazi na stranu HDZ-a, ali da će zbog gospodarske situacije, ali i zbog Davora Bernardića dati podršku ovoj Vladi

16.5.2018.
13:50
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Dugogodišnji član SDP-a i saborski zastupnik Zdravko Ronko jučer je zatražio ispis iz stranke nakon što je to učinilo 11 SDP-ovaca iz Požege, a rekao je i da je osnovni motiv za odlazak njegovo nezadovoljstvo s Davorom Bernardićem koji uništava SDP.

Ronko je u svojoj ostavci poručio da više ne može podnijeti uništavanje stranke jer Bernardić SDP želi svesti na 20 zastupnika i ući u koaliciju s HDZ-om. Ronko kaže da će poduzeti sve da makne Bernardića iz stranke pa je spreman i podržati Plenkovića da ne dođe do prijevremenih izbora. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovu odluku danas je na svom Twitter profilu komentirao SDP Hrvatske.

"Nismo ništa drugo ni očekivali nakon što smo saznali da je Ronko, bivši zastupnik SDP-a, prije par dana sjedio s Milijanom Brkićem, zamjenikom predsjednika HDZ-a. Želimo mu sreću u podršci Vladi HDZ-a, a SDP nastavlja daljnji rad do konačne pobjede", stoji u objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nismo ništa drugo ni očekivali nakon što smo saznali da je Ronko, bivši zastupnik SDP-a, prije par dana sjedio s Brkićem, zamj.predsj. HDZ-a.
Želimo mu sreću u podršci Vladi HDZ-a, a SDP nastavlja daljnji rad do konačne pobjede jer smo 1. i jedini u obrani soc.dem. u RH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo