RAMLJAK: / 'Ako je moja žrtva bila potrebna, ja sam je prihvatio... Kad sam došao, na računu Agrokora je bilo 6 kuna, a znate li koliko ima sada?'

Image
Foto: Screenshot N1

Ramljak tvrdi kako nema nikakvih problema s DORH-ovom istragom protiv njega, a o budućim potezima će dobro razmisliti.

28.2.2018.
15:16
Screenshot N1
VOYO logo

FabrisPeruško preuzeo je danas dužnost izvanrednog povjerenika za Agrokor od AnteRamljaka. Po izlasku iz sjedišta Agrokora sada već bivši povjerenik odgovarao je na pitanja novinara. Ramljak kaže kako sad čak osjeća i olakšanje.

"Kad sam došao tu prije 11 mjeseci zatekao sam šest kuna na računu, na današnji dan je novac na računu milijardu i 600 milijuna kuna. I Fabrisu i Ireni želim svu sreću, mislim da će to dobro napraviti, a ja ću dobro razmisliti što ću. Nemam planova ni ideja", poručuje Ramljak, a prenosi N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije htio odgovoriti na pitanje što je presudilo njegovu odlasku, ali tvrdi da nema apsolutno nikakve gorčine s njegove strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je velika transformacija, promjena u društvu, svi znate da to nije bilo lako izdržati ni političarima ni meni. Ako je moja žrtva potrebna da se ovo do kraja izvede, ja sam tu žrtvu prihvatio i stvarno želim da uspijemo", kaže Ramljak.

Nije imao nikakvih iluzija da će proces proći jednostavno. "Svi znate što Agrokor i Todorić predstavljaju u društvu, koliko je bio svegmoguć, znali smo da ćemo imati problema", izjavio je kao da ukazuje na glavnog krivca za njegov odlazak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ramljak tvrdi i kako nema nikakvih problema s DORH-ovom istragom protiv njega. "Ostat ću u Zagrebu, neću nikamo ići, svi znaju gdje sam", kaže Ramljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo