'plaćeni mišići' / Oglasila se supruga jednog od uhićenih huligana u Beogradu: 'Ostavili su žene i otišli se zabaviti. Kako su se našli na stadionu i utakmici, to ne znam'

Image
Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

'Moj suprug je bivši profesionalni borac i, kako da to kažem, njemu je tučnjava primamljiva'

15.12.2017.
20:16
Srdjan Ilic/PIXSELL
VOYO logo
Image

Grobari se međusobno potukli tijekom utakmice Partizan - Crvena zvezda

Image

Grobari se međusobno potukli tijekom utakmice Partizan - Crvena zvezda

Oglasila se i supruga, Damira Tovarovića, jednog od uhićenih Splićana u Beogradu koja je za Jutarnji list odbacila sve informacije koje objavljuju srpski mediji, a koji govore kako se radi o "nekim plaćenicima" koji su sudjelovali u navijačkim neredima na utakmici Zvezda - Partizan.

"Moj suprug i njegovi prijatelji u Beograd su otišli u provod. Ostavili su žene i otišli se zabaviti. E sad. Kako su se našli na stadionu i utakmici, to ne znam. No odbacujem sve ove sulude da je riječ, da ih je netko poslao i za to im platio. To je totalna laž. Moj suprug je bivši profesionalni borac i, kako da to kažem, njemu je tučnjava primamljiva", izjavila je Mia Tovarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gospođa Tovarović, inače odvjetnica, sa suprugom se nije čula nakon uhićenja jer joj to ne dozvoljavaju srpski zakoni. Rekla je kako ju je u četvrtak navečer nazvala jedna ženska osoba iz hrvatskog veleposlanstva u Beogradu te joj prenijela suprugovu poruku te dodaje kako je za uhićenje supruga i ostale petorice doznala od osoblja hotela Zira u kojem je su bila smješteni. 

Informacije o tome kako je kod hrvatskih huligana pronađena i veća količina droge također odbacuje, prenosi Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U krvavim obračunima sudjelovali su još Bugari i Grci. Dok se čekaju policijske informacije, pojavila se nova teza da Partizanovi huligani nisu samo plaćali mišiće iz Splita, nego da je njihova suradnja bila dio otplaćivanja starih dugova narko miljeu.

Pročitajte više:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>>Policija istražuje jesu li uhićeni Splićani u krvavom incidentu u Beogradu bili plaćeni i od koga - Vučić traži kazne 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo