PRESLAGIVANJE U TIJEKU / Odzvonilo Oreškoviću i Mostu? Šef BUZ-a tvrdi da u Saboru postoji nova većina!

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Mostovaca je bilo 19, a sad se ne bih na njih 10 kladio. Mi već imamo novu parlamentarnu većinu, nemojte me pitati koju, ali postoji par većina'

11.5.2016.
12:22
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik BUZ-a Milivoj Špika prešao je danas u Klub zastupnika Milana Bandića, a s konferencije za novinare je poručio kako sada postoji nova parlamentarna većina koja, po svemu sudeći, više neće uključivati Most niti podržavati premijera TihomiraOreškovića.

"Suradnja s HSLS-om bila je tehničke naravi jer im je nedostajao čovjek za Klub. Mislim da ću ovdje imati više prostora i biti efikasniji. Svatko sa svakim priča o preslagivanju većine, vjerujem da to radi i SDP", kaže Špika koji je potom komentirao saborski saldo Mosta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo ih je 19, a sad se ne bih na njih 10 kladio. Mi već imamo novu parlamentarnu većinu, nemojte me pitati koju, ali postoji par većina. Ne radi se o razbijanju Mosta, nego o destrukciji koja se događa. Premijer nema izborni legitimitet. Jedino tko u novoj situaciji može biti premijer su Karamarko ili Milanović ako lijeva strana krene u preslagivanje", rekao je Špika.

Kako bilo, čeka nas vrlo zanimljivih nekoliko tjedana na političkoj sceni...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo