sve više narkomanskih igli / Odvela sina u dječji park, a zatim ugledala mučan prizor: 'Toliko o pojačanim policijskim ophodnjama'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Roberta je ostala neugodno iznenađena kad je ugledala dvije krvave maramice i narkomansku iglu

30.10.2017.
10:12
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

U subotu u prijepodnevnim satima 38-godišnja Roberta Sršen odvela je svog dvogodišnjeg sina u dječji park u Dalmatinskoj ulici da bi je ondje dočekao vrlo neugodan prizor koji je nažalost, sve češći na hrvatskim javnim površinama.

Roberta je ostala neugodno iznenađena kad je ugledala dvije krvave maramice i čep od igle. Odmah joj je, kako kaže, bilo jasno o čemu je riječ, a nedugo zatim u blizini je pronašla i špricu, iako igli nije bilo traga. Nazvala je policiju, a kako bi upozorila ostale roditelje, ali i ukazala na sve veći problem odgovornim institucijama, objavila je fotografiju šprice na Facebooku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VIŠE O TEMI:

>>Djevojčica se ubola na narkomansku špricu u dvorištu vrtića u Dugavama: roditelji u strepnji čekaju medicinske nalaze

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kroz ovaj park svakodnevno prođe stotinjak djece. Ovo je prvi put da smo pronašli špricu, barem koliko ja znam, htjela sam upozoriti roditelje na opasnost. Kad sam nazvala policiju, rekli su mi da su već primili dojavu i da su poslali ekipu na teren. Ispostavilo se da ih je nazvala prijateljica koja je također bila u parku kad sam našla špricu. Policija je uskoro pronašla još jednu iglu te su obećali kako će povećati broj ophodnji u parku. Eto toliko o povećanim ophodnjama”, zaključila je Roberta, piše Telegram.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, prije samo tri dana slična situacija završila je na najgori mogući način. Naime, petogodišnja djevojčica ubola se na vrh igle odbačene narkomanske šprice u dvorištu dječjeg vrtića u Dugavama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo