opuštena atmosfera /

Održan tradicionalni gradonačelnikov prijem u Čakovcu

Image
Foto: emedjimurje.hr

U ponedjeljak je u prostorima Izložbenog salona Muzeja Međimurja Čakovec, održan tradicionalni Božićni prijem gradonačelnika Grada Čakovca.

20.12.2016.
14:44
emedjimurje.hr
VOYO logo

Okupilo se preko četiri stotine ljudi koji su u opuštajućoj blagdanskoj atmosferi, s gradonačelnikom Stjepanom Kovačem, njegovim zamjenicima Mariom Medvedom i Romanom Bogdanom te predsjednikom Gradskog vijeća Juricom Horvatom, izmijenili dojmove o godini na odlasku.

U formalnom dijelu prijema okupljenim predstavnicima čakovečkog i međimurskog javnog, gospodarskog, političkog, kulturnog, sportskog i društvenog života, obratio se gradonačelnik Stjepan Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svom govoru dotaknuo se realiziranoga u ovoj godini, istaknuvši da su obnovljeni i izgrađeni novi kilometri prometnica i infrastrukture, napravljena nova školska dvorana u Ivanovcu, potporama brojnim uspješnim udrugama koje djeluju kod nas obogaćen je društveni život baš svih naselja u sastavu Grada, a izuzetno posjećenim manifestacijama Čakovec je pozicioniran na turističkoj karti ovog dijela Europe.

Više pročitajte na portalu eMedjimurje.hr. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo