vrhunski plesni parovi /

Održan najpoznatiji plesni turnir u zemlji - 'Croatia Open Varaždin 2016.'

Image
Foto: Sportski plesni klub Varaždin

U subotu, 10. prosinca, u organizaciji Sportskog plesnog kluba 'Varaždin' i Hrvatskog sportskog plesnog saveza održan je Međunarodni plesni turnir 'Croatia Open Varaždin 2016.', najznačajniji i najpoznatiji plesni turnir u Hrvatskoj.

12.12.2016.
11:29
Sportski plesni klub Varaždin
VOYO logo

U rijetko viđeno uređenom ambijentu Sportske dvorane 'Varaždin' u Graberju koja je u ovo Božićno vrijeme zablistala u svjetlu brojnih žaruljica, svjetlosnih efekata, cvjetnih aranžmana i dekoracija, i sve to popraćeno uz zvukove poznatih svjetskih plesnih hitova i božićnih pjesama, brojni ljubitelji plesa uživali su u izvedbama vrhunskih plesnih parova.

Na natjecanju je nastupilo 176 plesača iz 4 države – Mađarske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Za varaždinski Sportski plesni klub 'Varaždin' nastupilo je 7 plesnih parova, a rezultati koje su ostvarili bili su razmjerni renomeu najtrofejnijeg plesnog kluba u državi – osvojili su 8 prvih mjesta, 3 druga i 2 četvrta mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveći uspjeh na turniru postigli su Tihana Vusić i Jurica Kavran u kategoriji starija mladež (16-18 godina starosti) i Anja Topolovec i Vedran Sraga u kategoriji odrasli koji su i u standardnim i u latinsko-američkim plesovima deklasirali konkurenciju i uvjerljivo stigli do naslova pobjednika 'Croatia Open'.

Više pročitajte na portalu Varaždinski.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo