VIŠE NOĆENJA NA KORČULI / Odličan mamac za turiste: u uređenje hotela uložili 50 milijuna kuna!

Za bolje turističke rezultate potrebno je širiti i poboljšavati ponudu. Upravo je Korčula ove godine dobar primjer za to. Tamo će turiste dočekati na novo obnovljeni hoteli na čije se uređenje utrošilo na desetke milijuna kuna

22.6.2015.
19:15
VOYO logo

Rudi je turistički novinar koji se Korčuli vraća već 40 godina, pa joj prednosti nabraja na tečnom hrvatskom.

"Hotelijeri restorani sve je odlično i isto cijene moram priznat, u Korčuli su jako fer", rekao je Rudi Schweiger iz Austrije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prednosti joj znaju i Britanci. U svemu tome želi uživati sve više turista pa je broj noćenja porastao u prvih pet mjeseci.

"Konkretno bi to značilo za 10 tisuća noćenja više u odnosu na novu godinu", komentirala je Hana Turudić, direktorica TZ Korčula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O korčulanskom turističkom uzletu svjedoče investicije Tvrtka HTP Korčula izvukla se iz dugova pa potpuno obnovila svoja tri hotela.

"Ukupno kapacitet je nekih 700 kreveta obnovljenih s time da su svi podignuti na kategoriju 4 zvjezdice, ukupna investicija je bila 50 milijuna kuna", rekao je firektor hotela Liburna Frano Šeparović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Investirao je u turizam i povratnik iz Južne Afrike Zlatko. Završava radove na svom malom hotelu koji ce vrata otvoriti sutra.

"Volim otok i vratit se do kako kažu žile do roots", izjavio je vlasnik hotela Zlatko Fabris.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezervacija već ima, a i zlatko kao i svaki drugi Korčulanin zna i zašto.

"Lijepa zemlja dragi ljudi, svi su simpatični, sve je lijepo nema ružnoga, cijene, svi su pošteni", rekao je Mario iz Korčule.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turisti  zbog toga dolaze na Korčulu u sve vecem broju, pa nitko na otoku ne sumnja kako im se uloženi novac na kraju isplatiti.

ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike