Odjenula vjenčanicu, pa ocu izmamila suze na oči

Ministar Darko Milinović u društvu svoje supruge u subotu je uživao u manifestaciji Jesen u Gospiću.

2.10.2011.
18:02
VOYO logo

Već tradicionalna modna revija, koja se odvija prve večeri manifestacije "Jesen u Lici" u Gospiću, okupila je u subotu dvjestotinjak uzvanika, među kojima su bili i lički političari sa suprugama predvođeni ministrom zdravstva Darkom Milinovićem i njegovom suprugom Blaženkom.

Lički motivi izazvali ovacije

Atmosfera na reviji je bila opuštena i zabavna, iako su mnogi uzvanici nagurani sjedili na natiskanim stolicama u malenom zagušljivom prostoru Pučkog otvorenog učilišta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i prošle godine, i ove su posebne gošće bile prelijepe manekenke, i u medijima uvijek zastupljene, Stefany Hohnjec, Alex Grdić, Dvina Meler i Iva Jerković. Njihov izlazak u modnim kreacijama s etno, ali i ličkim motivima, svakoga puta izazvao je ovacije nazočnih.

Prvo osmjeh, a onda je kanula i suza

Ministar i njegova supruga nisu skidali osmijeh s lica što je ukazivalo da se dobro provode. Ipak, u jednome trenutku ministru su zasuzile oči. Njegova kći Mirna, koja je zajedno s Antonijom Šolom, glazbom zabavlja prisutne, pojavila se na pozornici u vjenčanici kreacije Vesne Milković. Prelijepim nježnim glasom zapjevala je Severininu pjesmu Virujen u te na ponos svojih roditelja, ali i iznenađenje publike. U kratkoj srebrnoj svjetlucavoj haljini izvela je i Sevrinin stari hit "Tvoja prva djevojka".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvadesetogodišnja Mirna, studentica ekonomije, od malih nogu zaljubljena je u glazbu. Pobijedila je na Prvom pljesku, prijavila se na Doru, a imala je čast zapjevati s Oliverom Dragojevićem i Lukom Nižetićem. Snimila je i spot za svoju pjesmu Snažno.

Vezani članci:

arti-200912060012006 arti-200912100689006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo