Odaberite sto vise domacih proizvoda!

Bez obzira na to koliko planirali potrositi za blagdane - kupcima stize poziv iz Hrvatske gospodarske komore - da odaberu sto vise domacih proizvoda jer na taj nacin podupiru domace gospodarstvo.

1.12.2014.
20:22
VOYO logo

A da mu je potpora itekako potrebna - potpuno je jasno. BDP pada vec dvanaesti kvartal za redom. Procjene govore da se u mjesecu sveopceg darivanja necemo vise hvatati za novcanike nego do sada. Ostajemo na otprilike 11 milijardi kuna, otprilike ista razina kao i prosle godine. Raznolika blagdanska ponuda, sto na otvorenom, sto na zatvorenom - u trgovackim centrima, itekako mami...

Stagnacija devet mjeseci

Ponuda mami, samo je pitanje, uz ovu krizu, koliko cemo trositi, a koliko cemo samo gledati izloge. Ipak, ovo bozicno ozracje svakako utjece na nase potrosacke navike. Jos jedan podatak koji je iznio HGK mozda najbolje oslikava situaciju u Hrvatskoj. Promet na malo vec devet mjeseci stagnira. Iz tog se da zakljuciti da su gradani odlaske u trgovine zbilja sveli na minimum, javlja HTV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svakom zlu neko dobro, cini se da su domaci potrosaci promijenili svoje navike, kupuju racionalnije, domace proizvode, pametnije trose.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo