Glasuj za svog omiljenog DJ-a / Odaberi BEAT OF THE WEEK

Image

Glasuj za svog omiljenog DJ-a koji će nastupiti na Ultra Europe festivalu!

1.6.2014.
14:40
VOYO logo

Afrojack – U manje od dvije godine, Afrojack je postao jedno od važnijih imena elektronske glazbene scene. Nakon skromnih početaka tijekom kojih je djelovao kao DJ u rodnoj Nizozemskoj, etablirao se kao producent glazbe koja se prodaje u platinskim nakladama te osvojio brojne nagrade, a dva su Grammyja dokaz njegovih mogućnosti. Uz to, njegovi DJ nastupi pružaju presjek trenutno najbolje elektronske glazbe, a vrlo su brzo dostigli status nezaboravnih i općenito nenadmašnih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Armin van Buuren – Tijekom dvadesetogodišnje karijere,Armin van Buuren je zacementirao svoje mjesto jednog od najvećih ikad u povijesti elektronske glazbe, zahvaljujući svom jedinstvenom i vrlo popularnom žanru trance glazbe. Njegova ga izdavačka kuća Armada Music, radijska emisija State of Trance, koju sluša preko 15 milijuna ljudi tjedno, te činjenica da je jedini DJ koji je četiri godine zaredom odabran za najboljeg DJ-ja svijeta u izboru časopisa DJ Mag svrstavaju u red najcjenjenijih i najpoznatijih imena elektronske scene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Carl Cox – Miljenik splitske publike, iako ima već 51 godinu i dalje izaziva ovacije na svojim nastupima diljem svijeta te za sad ne planira stati. Poznat je po svom žestokom techno stilu i neprekidnim pomicanjem granica u ulozi DJ-a i producenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

David Guetta – Dvostruki dobitnik Grammya i autor mnogobrojnih hitova koji je prodao 6 milijuna albuma i 15 milijuna singlova elektronske glazbe ističe se prepoznatljivim utjecajem hip-hop i R&B žanrova u svojoj glazbi. Postao je jedan od najpoznatijih svjetskih DJ-a upravo zahvaljujući uspješnom miješanju i kombiniranju žanrova te producentskih angažmana za najveće i najbolje glazbene zvijezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hardwell – Iako ima tek 25 godina,Hardwell je uspio u vrlo kratko vrijeme ostvariti zapanjujuće mnogo uspjeha, među kojima se ističe titula najboljeg DJ-a u 2013. godini po izboru časopisa DJ Mag. Zahvaljujući nadaleko poznatoj kvaliteti produkcije i remikseva te rasprodanim nastupima diljem svijeta, Hardwell se u proteklih nekoliko godina prometnuo u pravog međunarodnog glazbenog superstara pred kojim je zasigurno svijetla budućnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tiësto – Proglašen najboljim DJ-em svih vremena u izboru časopisa Mixmag 2011. godine te najboljim DJ-em u izboru časopisa Rolling Stone godinu kasnije, Tiësto je postao ikona u svijetu elektronske glazbe, zahvaljujući i iznimno uspješnoj multižanrovskoj produkciji i impresivnim live nastupima. S vremenom je oko sebe okupio čitavu, višemilijunsku vojsku obožavatelja iz svih dijelova svijeta te čak nastupao i na ceremoniji otvorenja Olimpijskih igara u Ateni 2004. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo