OD PONEDJELJKA IZMJENE U TRAMVAJSKOM PROMETU: / Evo kojim će putem voziti neke linije zbog radova u središtu grada

Image
Foto: Pixsell, Marko Lukunić

U tom će razdoblju zbog radova u Ilici biti onemogućen prolazak tramvaja južnim kolosijekom u pravcu Trga bana Josipa Jelačića, na dijelu od Ulice Republike Austrije do Frankopanske ulice.

17.5.2018.
16:58
Pixsell, Marko Lukunić
VOYO logo

Zagrebački električni tramvaj je na svojim web stranicama najavio neke promjene u tramvajskom prometu koje stupaju na snagu od ponedjeljka, 21. svibnja, a trajat će do nedjelje, 3. lipnja.

Izmijenjena trasa na liniji broj 11

U tom će razdoblju zbog radova u Ilici biti onemogućen prolazak tramvaja južnim kolosijekom u pravcu Trga bana Josipa Jelačića, na dijelu od Ulice Republike Austrije do Frankopanske ulice. Zbog toga će tramvajske linije 6 i 11 prometovati djelomično izmijenim trasama, javlja ZET. Linija 11 će prometovati od Črnomerca, preko Ulice Republike Austrije, Jukićeve, Savske, Frankopanske, Trga bana Josipa Jelačića, i dalje redovitom trasom do Dupca. U povratku iz Dupca prema Črnomercu, tramvajska linija 11 prometovat će redovitom trasom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I linija 6 vozi izmijenjeno, promjene i u noćnim tramvajima

Linija 6 će prometovati od Črnomerca preko Ulice Republike Austrije, Jukićeve, Savske, Frankopanske, Trga bana Josipa Jelačića i dalje redovitom trasom do Sopota. U povratku iz Sopota prema Črnomercu, tramvajska linija 6 prometovat će uobičajenom trasom. Promjena će biti i u prometu noćnih tramvaja, pa će tako noćna linija 31 prometovati na trasi: Črnomerec – Ulica Republike Austrije – Jukićeva - Savska – Frankopanska - Trg bana Josipa Jelačića i dalje redovitom trasom do Savskog mosta. U povratku sa Savskog mosta prema Črnomercu, noćna linija 31 prometovat će svojom redovitom trasom.

Za vrijeme trajanja radova, tramvajska linija 1 neće prometovati, javlja ZET i moli korisnike za razumijevanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo