LIJEPE VIJESTI / Od danas iz Zadra u London s jednom od najpopularnijih europskih zrakoplovnih kompanija

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Zrakoplovima te kompanije Zadar će od danas do 30. rujna biti povezan s Londonom, subotom i srijedom. Od 27. lipnja starta i linija za Milano.

27.5.2017.
16:00
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Zrakoplovom easyJeta u subotu je sletjelo prvih 154 putnika na liniji iz Londona (Luton), a dolazak easyJeta kao jednog od vodećih europskih niskotarifnih prijevoznika iznimno je značajan u širenju ponude Zračne luke Zadar.

Riječ je o jednoj od najpopularnijih europskih zrakoplovnih kompanija. Godišnje preveze više od 73 milijuna putnika. Leti na 800 linija prema 130 aerodroma u 31 zemlji, a od danas s ponosom možemo reći da u svojoj ponudi ima i Zadar, ističe zadarska Zračna luka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zrakoplovima te kompanije Zadar će od danas do 30. rujna biti povezan s Londonom, subotom i srijedom. Od 27. lipnja starta i linija za Milano, koja će Zadar povezivati s tim talijanskim gradom tri puta tjedno.

Jutrošnji dolazak prvog zrakoplova easyJeta obilježen je tradicionalno atraktivnim vodenim topovima vatrogasne postrojbe Zračne luke Zadar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Zračna luka Zadar u prva četiri mjeseca ove godine bilježi 24 posto više putnika u odnosu na isto razdoblje lani, dok u travnju povećanje iznosi 15 posto.

U zadarskoj Zračnoj luci nadaju se da će dobrim brojkama pridonijeti i još jedna nova kompanija čiji zrakoplov slijeće u poslijepodnevnim satima - Fly Bee, koja će na liniji za London (Southend) letjeti do početka rujna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo