Plaćaju i avionsku kartu / Obrazovanje i iskustvo nisu potrebni, a plaća ide i preko 12.000 kuna: Britanci traže radnike u Hrvatskoj

Image
Foto: Thinkstockphotos.com

Razgovor s kandidatima održat će se preko Skypea

12.2.2020.
16:02
Thinkstockphotos.com
VOYO logo

Tvrtka PSN Workforce d.o.o. za klijenta u Velikoj Britaniji traži veći broj njegovatelja u privatnim domovima, a kandidati mogu birati između tri lokacije: Lissa, Sunningdalea te Oxforda.

Kako je navedeno u oglasu, početna minimalna plaća kreće se od 8,75 funti pa sve do 9 funti po satu, ovisno o mjestu rada. Prikazano na mjesečnoj skali, neto primanja mogu iznositi od 11.400 kuna (ako se računa 40 radnih sati tjedno), dok uz prekovremene sate ona mogu biti veća i od 12.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, prvih 6 mjeseci smještaj je subvencioniran od strane poslodavca uz mjesečnu naknadu od 230 funti, s mogućnošću ostanka u tom smještaju nakon prvih 6 mjeseci. Također, put od Hrvatske do lokacije rada je plaćen. Uz to, budućim radnicima poslodavac osigurava i dodatne edukacije, kao i dodatne pogodnosti i popuste u lokalnim trgovinama, prenosi Novac.

Radno iskustvo pa ni formalno obrazovanje za posao njegovatelja nisu uvjet. Od budućih djelatnika jedino se očekuje želja i spremnost na rad, znanje engleskog jezika (razina A2/B1), spremnost na preseljenje u Veliku Britaniju, te susretljivost i komunikativnost. Rok za prijavu je 18. veljače, a poslodavac će razgovor s kandidatima održati 25. veljače putem Skypea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo