30.obljetnica /

Obilježavanjem bitke za Vukovar odajemo zaslužno priznanje svim hrvatskim braniteljima i svim sudionicama obrane grada heroja

Na Dunavu će program obilježiti pripadnici Obalne straže, a obljetnicu vukovarske bitke obilježit će i završetak projekta vojarne 204. Vukovarske brigade.

10.9.2021.
19:10
VOYO logo

U detalje je predstavljeno obilježavanje 30. obljetnice bitke za Vukovar.
Održat će se 17.  i 18. rujna u Vukovaru uz mimohod zastava, pokaznu vježbu tehničko-taktičkog zbora, preleta Krila Oluje i MIG-ova 21. Na Dunavu će program obilježiti pripadnici Obalne straže, a obljetnicu vukovarske bitke obilježit će i završetak projekta vojarne 204. Vukovarske brigade.

"Ono što mi obilježavamo je tzv. rujanski rat u kojem smo krenuli razoružani u borbu za oružje koje je naše oružje koje je hrvatski narod platio a koji je nacistički režim  Miloševića zajašući JNA oduzeo hrvatskom narodu", rekao je Branko Borković, umirovljeni brigadir Hrvatske vojske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obilježavanjem bitke za Vukovar odajemo zaslužno priznanje svim hrvatskim braniteljima i svim sudionicama obrane grada heroja", rekao je ministar Medved. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo