'Novo vrijeme – nova snaga' - slogan novoga HDZ-a

"Novo vrijeme – nova snaga" novi je slogan kojim HDZ kreće u predizbornu kampanju za svibanjske lokalne i travanjske izbore za parlament EU.

9.3.2013.
14:43
VOYO logo

U dvorani Dražena Petrovića u Zagrebu okupilo se oko pet tisuća HDZ-ovih delegata na velikom stranačkom skupu 'Sabor HDZ-a - Izbori 2013.' Iz HDZ-a poručuju da su spremni preuzeti vlast i odgovornost za zemlju.

"SDP-u poručujemo: nećete još dugo, i to ćemo vam pokazati na lokalnim izborima", započeo je svoj govor šef županijskog HDZ-a Darko Milinović. Osvrnuo se i na nedavnu povijest HDZ-a rekavši da su gubitkom izbora "dobili pobjednički mentalitet koji im je bio potreban da bi uzvratili udarac".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nećemo više biti vreća za napucavanje'

"Prije godinu-dvije dana nismo čak ni znali uzvratiti udarac. Za to ti treba pobjednički mentalitet, kao i u sportu. Danas imamo pobjednički mentalitet i nećemo biti više vreća za napucavanje bilo kome. Uzvratit ćemo žestoko. Vidjet ćete to na lokalnim izborima", rekao je Milinović te se na kraju obratio Tomislavu Karamarku. HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Vukovara Ivan Penava osvrnuo se na uvođenje ćirilice u Vukovaru. "Što reći o vladajućoj koaliciji? Toliko su bezobrazni i bahati da nas ovih dana opetovano uvjeravaju kako je ćirilica naše pismo. Nama u Vukovaru govore da ćemo biti hrvatskiji ako prihvatimo ćirilicu. Pa je li može biti hrvatskijeg grada od Vukovara? Ako doista želimo dobiti izbore, a znam da želimo i znam da ćemo ih dobiti, pozivam vas - vratimo vjeru i nadu hrvatskom čovjeku i hrvatskom narodu da smo u mogućnosti stvoriti jaku nacionalnu državu. To ako uspijemo, nema nam kraja", kazao je Penava. govorila je i Margareta Mađerić kandidatkinja HDZ-a za gradonačelnicu Zagreba. "Nažalost, to je danas ponajviše Bandićev i SDP-ov Zagreb - devastiran i prezadužen. Pred nama je zato veliki izazov i veliki posao. 19. svibnja to ćemo promijeniti", kazala je Mađerić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo