KREŠIĆ OBJASNIO KAKO SE PREDSJEDNICI NIJE UNIO U LICE: / 'To novinar nikad nikome ne bi smio napraviti'

Image
Foto: N1 screenshot

Nakon što su ga neki napali kako se 'predsjednici unio u lice', novinar N1 ponovo je reagirao.

5.11.2018.
17:19
N1 screenshot
VOYO logo

Zbog pitanja o Marakeškom sporazumu, čini se da je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović malo izgubila živce i jednom trenutku zgrabila mikrofon novinara N1 televizije Hrvoja Krešića.

Image
KOLINDA POKUŠALA OTETI MIKROFON, DRUŠTVENE MREŽE SE ZABAVLJAJU: /

'Pola predsjednica, pola Kanye West'

Image
KOLINDA POKUŠALA OTETI MIKROFON, DRUŠTVENE MREŽE SE ZABAVLJAJU: /

'Pola predsjednica, pola Kanye West'

Krešića je to prilično zateklo, a istaknuo je kako mu se u čitavoj karijeri to nije dogodilo: "Nakon nekoliko (pot)pitanja u kojima sam tražio odgovore o razlozima odustajanja od puta u Marakeš (i od tzv. globalnog kompakta općenito) Kolinda Grabar-Kitarović mi je doslovno uzela mikrofon i nije ga željela vratiti nazad”, napisao je Krešić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Što vam to znači, pokazujete tko je gazda?'

No neki su napali novinara, a uz uobičajene tvrdnje kako "laže jer ga plaća Soroš", neki su tvrdili i da se unosio predsjednici u lice.

"Koliko vidim mikrofon niti u jednom trenutku niste ispustili iz svoje lijeve ruke. Tko Vam ga je onda istrgnuo iz ruke? I što vam znači ono mahanje desnicom pred licem predsjednice RH...? Dajete joj do znanja tko je tu gazda...? I smanjite malo doživljaje sa svojom "karijerom"...", napisao je jedan komentator.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krešić je istakno kako mu nije na kraj pameti ijedno sugovorniku, a kamoli Predsjednici unositi se u lice.

'Nikad, ali baš nikad se to ne smije napraviti'

"Međutim - i želim ovo zbilja čvrsto naglasiti - ne bih želio da u bilo kojem trenutku djeluje da sam se ja kao novinar predsjednici unio u lice. To novinar ne bi nikad, ali baš nikad smio napraviti niti jednom sugovorniku, kamoli predsjedniku ili predsjednici Republike." napisao je, a potom i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo da još jednu stvar objasnim: nakon što mi je PRH doslovno otrgnula mikrofon iz ruke i nije ga puštala natrag jedini način da joj nastavim postavljati pitanja - a da se to čuje u TV prijenosu - je bio da joj se približim."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo