Novi prosvjed: 'FPZG ne cijeni svoje apsolvente'

Studenti predbolonjskog programa Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu su danas održali novi prosvjed u kojem su tražili produljenje rokova za završetak studija prema programu koji su upisali.

2.10.2012.
9:41
VOYO logo

Pod nazivom 'FPZG ne cijeni svoje apsolvente' oko 30-ak studenata starog, odnosno predbolonjskog programa novinarstva i politologije Fakulteta političkih znanosti u 10 sati okupilo se ispred Fakulteta. 'Dajem bubreg za semestar', bio je jedan od transparenata studenata.

Bio je to novi pokušaj pritiska na Upravu da produlji rok završetka studija za jedan semestar ili akademsku godinu. Prošlotjedni prosvjed nije urodio plodom - Vijeće je samo produljilo rok za obranu diplomskog do 31. listopada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali ste, kad ste upisivali, rok u kojem trebate završiti studij, to je sada više od sedam godina. Niste uspjeli završiti i imate pravo nastaviti studij po novom sustavu. Zašto vas to smeta?", naglasio je tijekom prošlotjednog prosvjeda dekan Nenad Zakošek.

Studenti smatraju da im se kao i na ostalim Fakultetima treba pružiti prilika za dovršetak studija prema programu koji su upisali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo