ŠEST DOMAĆIH POJAČANJA / Novi izvođači na Rokaj festu

Image

Cinkuši, Hard Time, Fon Biskich & Narodno blago, Gretta, Gatuzo i Zbunjeni sviraju na najjeftinijoj hrvatskoj "masovki".

16.6.2009.
15:39
VOYO logo

Šest domaćih bendova u utorak je proširilo line-up predstojećeg Rokaj festa koji će se 3., 4. i 5. srpnja održati na Jarunu.

Cinkuši, etno sastav koji svira žestinom punkera, nastupa u proširenom sastavu s Nikolom Santrom (ex Haustor) na trombonu i Markom Firstom na violini te predstavlja novi album "Špiritus Sanctus". Slijede neuništivi Pišta i njegov Hard Time koji se pripremaju za proslavu velike obljetnice (18 godina na sceni), započetu izdavanjem koncertne kompilacije "Live In Jabuka".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon njih na red dolaze mlade snage Gatuzo, Gretta i Zbunjeni, a priču zaokružuju jedni od najneobičnijih debitanata u povijesti ovdašnjeg rock'n'rolla. Riječ je o ponovno okupljenim splitskim punk prvoborcima Fon Biskichu i njegovom Narodnom blagu koji su, nakon gotovo 30 godina, nedavno izdali album prvijenac.   

Podsjetimo, glavne zvijezde festivala su Primal Scream, The Charlatans, Razorlight, Toy Dolls i Hladno pivo, a nastupaju i Let 3, The Bellrays, A zar je to važno, Postolar Tripper, Morso, Diskurz i drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo