NOVI INCIDENT U SABORU: / Jandroković izgubio živce pa rekao Grmoji da je 'smeće', prekinut televizijski prijenos sjednice

Image

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković rekao je Nikoli Grmoji da je 'smeće'

9.5.2019.
21:51
VOYO logo

Nakon što je zastupnik Miro Bulj danas u Saboru prozvao vladajuće za pogodovanje Nijemcima, Deutsche Telekomu i Angeli Merkel, a mostovac Nikola Grmoja rekao da se od lažnih domoljuba nije drugo ni očekivalo i da će se premijer Andrej Plenković 18. svibnja pokloniti Merkel umjesto da štite interese Republike Hrvatske, predsjednik Sabora Gordan Jandroković nazvao je Grmoju "smećem".

"Čujte, dragi kolega Grmoja, reći da ste smeće je malo, samo vam to imam za reći", rekao je Jandroković. Započeo je verbalni obračun Lončara, Baričevića, Đakića i Lucića, pa je prijenos sjednice prekinut. Grmoja je Đakiću i Luciću rekao da su privatizacijski skakavci koji su opustošili Slavoniju više nego četnici, a da sada predaju slavonsku zemlju Rusima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodovanje Njemačkoj

Naime, incident se dogodio u trenutku kada je Bulj prozvao vladajuće za pogodovanje Deutsche Telekomu i Angeli Merkel. "Danas ste se opet poklonili Deutsche Telekomu i Angeli Merkel jer ste odbili moj prijedlog da teleoperateri pri postavljanju baznih stanica moraju imati građevinsku dozvolu, a sad ćete se pokloniti fašistu Tajaniju umjesto da zaštitite Jadransko more", rekao je Bulj, prenose Vijesti.hr, zatraživši stanku prije glasovanja o isključivom gospodarskom pojasu kojemu se protivi Vlada RH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo