NOVI HIT DOŽIVLJAJ HRVATSKE: / Slavni Francuzi snimili viralni video o Slavoniji i Baranji

Image
Foto: Screenshot/Vimeo

Nakon što su snimili megapopularni video o Jadranu, francuski trojac zaputio se otkriti čari Slavonije i Baranje.

15.11.2015.
12:46
Screenshot/Vimeo
VOYO logo

Nakon što je njihov video-doživljaj Hrvatske u kojoj su ljetos boravili imao 500.000 posjetitelja, Pascal Tang, Philippe Heng i Michael John Troung u srijedu su na Vimeu postavili još jednu snimku o svojem boravku u Lijepoj našoj. I dok su ljetovanje proveli u Zagrebu i na Jadranu, sljedeća postaja ovog francuskog trojca bila je Baranja gdje su početkom listopada uživali u čarima istočne Hrvatske.

Image
STUDENT KOJI JE ODUŠEVIO HRVATSKU: /

"Stižemo ponovno - očekujte nastavak!"

Image
STUDENT KOJI JE ODUŠEVIO HRVATSKU: /

"Stižemo ponovno - očekujte nastavak!"

Mladi Francuzi vijetnamsko-kambodžanskih korijena u četverominutnom videu saželi su "adrenalin, zabavu, iće i piće", čega su imali u izobilju tijekom deset dana šetnje i tulumarenja u Kopačkom ritu, Osijeku, Đakovu, beljskim podrumima i vinogradima, Karancu, Batini, Suzi, Zmajevcu..., kamo ih je pozvala Turistička zajednica Baranje. Za manje od 24 sata njihov video-doživljaj Baranje već je pogledalo više od 10.000 ljudi!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matej Perkušić, direktor Turističke zajednice Baranje, ne skriva zadovoljstvo filmom mladih Francuza.

"Ništa im nismo sugerirali, a omogućili smo im da vide i dožive sve što vrijedi u Baranji i Osijeku. Mislim da su uspjeli u film unijeti sebe i svoj doživljaj boravka ovdje. Drago mi je što se film na Vimeu premijerno postavio baš na Martinje, kad se slavi i Dan grada Belog Manastira, koji je središte Baranje i jedini baranjski grad", kaže Matej Perkušić, prenosi 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvaljujući svom prvom videu, ovi Francuzi stekli su popularnost u Hrvatskoj pa ih je već na graničnom prijelazu Duboševica prepoznala policajka, a učinili su se poznatim i prodavačima goriva na benzinskoj crpki u Belom Manastiru. Na ergeli u Đakovu sjedili su nekoliko metara dalje od premijera Zorana Milanovića i svojom pojavom potpuno zasjenili njegov posjet.

"Za razliku od boravka na Jadranu, gdje smo bili opušteni i uživali kao i svi turisti koji dolaze u Hrvatsku, u Osijeku i Baranji smo se osjećali kao pustolovi, jer je sve bilo podređeno akciji. Domaćini su nam i rekli da ovaj dio Hrvatske nudi obilje dobre hrane i vina, zabave i adrenalina, u što smo se i uvjerili", kažu Pascal, Philippe i John koji su se brzo navikli na kulen, fiš, vino i tulume.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte kako su se zabavili!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

24 sata/Danas.hr

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo