POTOM I VELIKA TURNEJA / Novi album Maidena iduće godine

Image

U pratnji vjernog producenta Kevina Shirleyja metal božanstva u studenom ili prosincu ulaze u studio.

24.4.2009.
8:17
VOYO logo

Adrian Smith, gitarist heavy metal bogova Iron Maiden, najavio je kako  će krajem ove godine bend početi rad na novom albumu koji bi već sredinom 2010. mogao ugledati svjetlo dana.  

Na njemu će ponovno surađivati sa svojim vjernim producentom Kevinom Shirleyjem, što ujedno znači kako nas očekuje nova porcija klasičnih Maidenovskih melodičnih solaža i fenomenalnih vokalnih akrobacija Brucea Dickinsona. Nedavno su predstavili i nagrađivani dokumentarac "Flight 666" nastao na posljednjoj "Somewhere  turneji. Posebnost iste je da je na većini letova pilotskom kabinom komandirao sam Dickinson, inače registrirani pilot.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po izlasku novog, još neimenovanog albuma, Iron Maideni će po tko zna koji put ponovno obići svijet. Primjerice, u samo 45 dana grupa je u sklopu prošle turneje održala 23 stadionska koncerta na lokacijama u Aziji, Australiji, Sjevernoj, Centralnoj i Južnoj Americi. Po prvi puta u karijeri posjetili su Azarbejdžan i Papua Novu Gvineju, a odsvirali su i nastup za pamćenje na splitskom Poljudu.

Posljednji studijski album "A Matter of Life and Death" objavili su 2006. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo