Novac u ruke za samo 15 minuta

1.12.2010.
12:29
VOYO logo

Građani Hrvatske od sada imaju mogućnost postati korisnici sasvim novih Instant Kredit zajmova. Riječ je o brzim zajmovima u iznosu od 700, 1000 i 1400 kuna do kojih možete doći putem prijavom na Internet stranici http://www.instantkredit.hr/ i to za samo 15 minuta.

Ovakva vrsta kreditiranja postoji od 2005. godine u čak 14 europskih zemalja, a njome se svakodnevno koristi više od milijun zadovoljnih klijenata. Posebnost Instant Kredit zajmova, osim dostupnosti i brzine realizacije, svakako je u tome što po prvi puta možete dobiti točno onoliko novca koliko vam treba kako biste riješili neke trenutne financijske probleme, bez dodatnog zaduživanja. Ovi su zajmovi, naime, kreirani tako da vam omoguće da manje novčane nedostatke 'pokrpate' manjim novčanim iznosima upravo onda kada vam je novac potreban i kada želite što prije otplatiti svoj dug, budući da je rok otplate Instant Kredit zajmova 30 dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Instant Kredit zajmovi dostupni su svima i do njih možete doći bez stajanja u redovima u banci. Dovoljno je da na našoj stranici http://www.instantkredit.hr/ ispune obrazac Zatraži zajam i slijedite daljnje upute. Uz pomoć sustava Instantor u svega nekoliko minuta možemo provjeriti vašu kreditnu sposobnost i iste sekunde isplatiti novac na vaš račun. Prednost Instant Kredit zajmova je što vam za ovu vrstu zajma ne trebaju jamci, nemate potrebe dizati veće iznose, niti nam reći za što vam novac treba. Dovoljno je samo zatražiti i novac je na vašem računu dok kažete zajam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo