Nobilo opet u povijesnom procesu govori za net.hr

Sve što odvjetnik Anto Nobilo uopće smije reći o obrani svog klijenta, bivšeg potpredsjednika Vlade Damira Polančeca, možete pročitati u četvrtak u intervjuu tjedna na danas.

31.3.2010.
13:56
VOYO logo

Kako je prošlo prvo pojavljivanje Damira Polančeca pred sudom i što se može saznati o Polančecovoj prvoj noći provedenoj iza rešetaka, kao i sve što odvjetnik Anto Nobilo uopće smije reći o obrani svog klijenta, najviše rangiranog državnog dužnosnika u novijoj povijesti koji je završio u bajbuku, možete pročitati u četvrtak u intervjuu tjedna na net.hr-u.

Zašto je izjavio da je Sanader "jedan od najvećih političara koje danas imamo", da je njegov "jedini minus to što je iz HDZ-a", da je napravio najviše na detuđmanizaciji Hrvatske i ostvario ideale koje je prepoznao kod Vesne Pusić?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što mu nije jasno oko stana Jadranke Kosor? Kakav je bio Ivo Pukanić i jesu li transkripti njegovih SMS-ova cenzurirani? Tko će istražiti istražitelje?

Kako su Hrvati u rasnim zakonima endehazije postali različita rasa od Srba? Kako su se Hrvati u Domovinskom ratu borili u omjeru jedan naprema dva Srbina?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako to da mu ruka povremeno poleti prema ženama, djeci i muškarcima? I, na kraju, što misli o glazbi svog zeta Tonija Cetinskog? Pročitajte u četvrtak u podne u intervjuu tjedna s Antom Nobilom a.k.a. Anto Prebilo!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo