STEAM&GO / Njega odjeće bez napora uz Philips steamer glačala

Image
Foto: Philips

Sada se uz Philips Steam&Go možete riješiti neugodnih mirisa cigareta i hrane za čas bez da nepotrebno habate omiljene komade odjeće

30.8.2021.
13:20
Philips
VOYO logo

Njega odjeće na godišnjem odmoru nikada nije bila ovako laka. Sada možete bezbrižno uživati u ljetovanju uz brzo rješenje koje će vam olakšati svakodnevicu i pobrinuti se za svu zgužvanu odjeću iz vašeg kofera. Philips Steam&Go steamer glačala lagana su i kompaktna te će savršeno stati u svaku torbu, a idealna su za lagane ljetne tkanine kakve svakodnevno nosite u vrućim mjesecima.

Uklanjaju nabore s lakoćom kako biste za čas bili spremni za večernji izlazak bez dugotrajnog i iscrpljujućeg peglanja. Philips Steam&Go možete koristiti bilo gdje i bilo kada, vodoravno i okomito pružajući vam tako bezbrižno i brzo iskustvo korištenja koje je prilagođeno vašim potrebama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svestrana njega cijelog doma

Osim što s lakoćom uklanjaju nabore na vašoj odjeći, Philips Steam&Go glačala možete koristiti i za osvježavanje tkanine. Ova opcija idealna je za nježne tkanine koje pažljivo njegujete i ne želite prati u perilici rublja svaki puta kada se u njih uvuče nepoželjan miris. Sada se uz Philips Steam&Go možete riješiti neugodnih mirisa cigareta i hrane za čas bez da nepotrebno habate omiljene komade odjeće.

Više nema niti potrebe da kapute i jakne nosite na kemijsko čišćenje, jer uz Philips steamer glačala i deblje tkanine možete osvježiti i ispeglati bez napora. Isto vrijedi i za svu odjeću koju je teško glačati klasičnim glačalom. Odjeća, zavjese, stolnjaci i druge tkanine koje imaju ukrase, čipku ili falde nikada nije bilo lakše njegovati uz Philips Steam&Go. Uklonite nabore i osvježite sve tkanine bez napora!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snažna para Philips steamer glačala korisna je i u drugim dijelovima kućanstva. Vrućina vodene pare ubija 99% bakterija, što će vam omogućiti da bez korištenja agresivnih deterdženata dezinficirate svoj dom. Ova mogućnost idealna ako u kućanstvu imate malu djecu kao i osobe s osjetljivom kožom koja reagira loše na sredstva za čišćenje. Vrlo jednostavno osvježite tapecirani namještaj, jastuke, sofe i fotelje i bezbrižno uživajte u čistoći vašeg doma.

Jednostavna upotreba za brze rezultate

Kako biste Philips steamer glačalo pripremili za korištenje, najprije je potrebno napuniti spremnik vodom. Kako je spremnik odvojiv, to možete vrlo lako i brzo obaviti izravno pod slavinom. Nakon toga odaberite koji je optimalan položaj za glačanje određenog komada odjeće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Philips steamer glačala mogu izravnavati nabore na tkaninama vodoravno i okomito. Za okomito glačanje jednostavno objesite komad odjeće koji želite ispeglati na vješalicu, dok ga za vodoravno glačanje možete poleći na kauč ili krevet. Prislonite grijaću ploču Philips Steam&Go glačala uz tkaninu tako da je ploča dodiruje i otpusti paru.

Ne morate brinuti o tome da ćete oštetiti odjeću zahvaljujući SmartFlow grijaćoj ploči. Ona će vam omogućiti da postignete još bolje rezultate, čuvajući vašu odjeću optimalnom temperaturom tako da možete učinkovito glačati bez mokrih tragova na tkanini i bez progorijevanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve pogodnosti Philips steamer glačala čine ga izvrsnim dodatkom vašem domu. Njegovi svestrani načini korištenja pojednostavit će vam svakodnevne zadatke u kućanstvu, od glačanja do čišćenja, a sve to uz lakoću i brzinu korištenja.

Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo