Javna isprika /

Nikola Grmoja parkirao na mjesto za invalide pa se ispričao: 'Iskreno mi je žao'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Naime, žureći na sastanak Mosta nakon petosatne vožnje iz Metkovića i gostovanja na televiziji, neoprezno se parkirao na mjesto namijenjeno osobama s invaliditetom

15.9.2017.
10:58
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Mostovac Nikola Grmoja objavio je status na svojoj Facebook stranici u kojoj se javno ispričao za svoj jučerašnji postupak. 

Naime, žureći na sastanak Mosta nakon petosatne vožnje iz Metkovića i gostovanja na televiziji, neoprezno se parkirao na mjesto namijenjeno osobama s invaliditetom. Platio je kaznu za parkiranje i ispričao se gospodinu pored čijeg se automobila parkirao preblizu, zbog čega mu je bio onemogućen pristup automobilu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grmoja je rekao kako se unatoč isprici koju je uputio gospodinu, želi ispričati i javno.

"Večeras sam nakon petosatne vožnje iz Metkovića i gostovanja na Mreži TV žurio na sastanak Mosta u Draškovićevoj i napravio veliku glupost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prebirući mislima, točkama dnevnog reda sastanka i pripremi za sutrašnju sjednicu - uspio sam se parkirati ne opazivši pritom da se radi o mjestu za osobe s invaliditetom.

Da stvar bude gora, parkirao sam preblizu drugog automobila pa me nepoznati gospodin čekao kako bi mu omogućio pristup automobilu.

Iako sam platio kaznu dvojici prometnih policajaca i nekoliko puta se ispričao gospodinu, želim to učiniti i javno. Osjećam se prilično loše jer po tko zna koji put se pokazalo da jurnjava može dovesti i do pogrešaka i krivih postupaka.

Iskreno mi je žao.", napisao je Grmoja u svojoj objavi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo