Nije platila 45 kuna kazne, sad mora platiti 70.000!

Ako ne podmirite obveze prema Gradskom parkingu možete si ugroziti egzistenciju. Upravo to se dogodilo Šibečanki Aristei Vuletin, kojoj je nedavno stigla ovrha od čak 70.

4.3.2012.
9:05
VOYO logo

Naime, gospođa Vuletin je 2006. godine dobila kaznu od 45 kuna jer joj je istekla parkirna karta za parkiralište ispred njezine zgrade. Otišla je slijedeći dan u Gradski parking kako bi produžila kartu, ali šef naplate joj je rekao da prvo mora platiti kaznu, na što se ona žalila, a u tom trenutku šef je nadodao da će dobiti karticu ako donese lječničko uvjerenje da je bila bolesna, piše Slobodna Dalmacija. U tom su trenutku izbili problemi.

Vuletin, nekadašnja montažerka beogradske televizije, traženje ispričnice je doživjela kao uvredu i šikaniranje, te je išla na sud kako bi dokazala da je ona u pravu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, šest godina kasnije sustigla ju je ovrha, i to u iznosu od 70.000 kuna! Sud je presudio protiv nje, nije uvažio njene argumente kako su prostor ispred zgrade uredili stanari i da je riječ o nelegalnom parkingu, a troškovi su narasli na astronomsku cifru...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo