TV PREMIJERA 'LOV NA VJEŠTICE' / Nicolas Cage spašava zemlju od crne magije!

U režiji Dominica Sene („Swordfish“, „Gone in Sixty Seconds“) gledamo akcijsku horor fantaziju, u kojoj su glavne uloge pripale slavnom Nicholasu Cageu i Ronu Perlmanu

17.4.2015.
16:26
VOYO logo

Večeras u 22:30 sati na RTL Televiziji, u režiji Dominica Sene („Swordfish“, „Gone in Sixty Seconds“) gledamo sjajnu akcijsku horor fantaziju snimljenu na lokacijama u Austriji, Mađarskoj i Hrvatskoj, u kojoj su glavne uloge pripale slavnom Nicholasu Cageu i Ronu Perlmanu („Hellboy“). Demoni oživljavaju uz pomoć kompjuterske grafike dok nas pažljivo odabrane lokacije vraćaju u srednji vijek, u fantaziji koja će privući gledatelje koji vole kombinaciju akcije, trilera i horora upakirane u spektakularnu zabavu.

U Villachu u 13. stoljeću lokalni svećenik (Nick Sidi) optuži tri žene za vještičarenje. One su obješene i zatim utopljene. Kako se ne bi vratile ponovno u život, svećenik naredi da se održi još jedan ritual koji bi zauvijek zapečatio njihove sudbine. I dok čuvari odbiju sudjelovati, svećenik se vrati kako bi sam završio ritual. No vještice poprime demonski oblik i ubiju ga. U 14. stoljeću njemački križari Behmen von Bleibruck (Nicolas Cage) i Felson (Ron Perlman), nakon što svjedoče masakru nevinih civila, odluče napustiti vojni red i vratiti se u Austriju. Pri povratku u domovinu dočeka ih zemlja koju je poharala kuga. Crkva za pomor krivi crnu magiju te zapovjedi vitezovima da otprate optuženu do zabačene crkve gdje će se održati ritual koji će zaustaviti tragediju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo