posjetitelji uporni i hrabri /

Ni kiša nije uspjela ugasiti uzavrelu atmosferu početka Sonusa!

Image
Foto: Sonus festival

Danas i u slijedećih nekoliko dana na Sonusu možete očekivati nastup svjetskih poznatih imena

23.8.2016.
8:00
Sonus festival
VOYO logo

Loše vrijeme koje je ovih dana zahvatilo hrvatsku obalu, nije uspjelo obeshrabriti nekoliko tisuća posjetitelja Sonus festivala koji su dokazali da je kvalitetna glazba i pozitivna energija dovoljna za dobar provod. 

Danas i u slijedećih nekoliko dana na Sonusu možete očekivati nastup svjetskih poznatih imena kao što su Luciano, Chris Liebing, Joseph Capriati, Dubfire, Tale Of Us, Seth Troxler, Tini, Sam Paganini, Pan-Pot i mnogi drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Festival će tradicionalno zatvoriti after party pod virtuoznom palicom Ricarda Villalobosa i njegove ekipe koji počinje 26. kolovoza u 9h ujutro.

Image
Foto: Sonus festival

(Foto: Sonus festival/Press)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Festivalske ulaznice za posjetitelje iz naše regije po promo cijeni su rasprodane i sada iznose 580 kn, što je i dalje cijena prilagođena domaćoj publici. Kupnja je moguća putem Entrio online trgovine, Croatia Tickets online trgovine ili na Entrio prodajnim mjestima.

Ograničeni broj dnevnih ulaznica bit će dostupan na ulazu u festivalu. 250 kn iznosit će dnevna karta za sve dane osim zadnjeg dana festivala kad će cijena biti 300 kn.​

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo