NEZADOVOLJNI MJEŠTANI: / Evo zašto je došlo do tučnjave pred Bandićem

Image
Foto: MrežaTV, Screenshot

Prava drama odigrala se u srijedu u Jakuševcu prilikom potpisivanja ugovora za isplatu naknade za umanjenu kvalitetu življenja.

22.10.2015.
14:29
MrežaTV, Screenshot
VOYO logo

Do tučnjave je došlo između mještana koji podržavaju zagrebačkog gradonačelnika, te onih koji smatraju da su zakinuti. Naime, prema tvrdnjama Jakuševčana oko 700 zahtjeva za isplatu navedene naknade odbijeno je.

U svađi i tučnjavi sudjelovao je suprug Sonje Furić, mještanke Jakuševca, koja je objasnila zašto je došlo do svađe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BANDIĆ USRED TUČNJAVE: /

Okršaj oko isplate ekološke rente?

Image
BANDIĆ USRED TUČNJAVE: /

Okršaj oko isplate ekološke rente?

Mještani nezadovoljni kriterijima

"Razljutila sam se jer pravo na naknadu imaju samo vlasnici zemljišta. Ako je to novčana naknada za kvalitetu življenja onda je moramo dobiti svi koji tu živimo, a ne samo vlasnici. Ja sam tu rođena i tu živim 50 godina, kao i mnogo drugih, a nemam pravo na novčanu naknadu", rekla je Furić.

Sva nezadovoljstva mještana kriterijima po kojima se naknade dijele izložena su gradonačelniku, koji je napokon odlučio odazvati se pozivu i pojaviti se u Jakuševcu. Čelniku grada nisu se svidjeli prigovori te se odlučio zaprijetiti raspuštanjem Mjesnog odbora Jakuševec, piše Mreža TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najvjerojatnije ćemo raspustiti Mjesni odbor te omogućiti ljudima da izaberu nove jer ovaj Mjesni odbor ne funkcionira. To je moja ovlast i ja ću to napraviti", rekao je Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo