Marš za životinje! / Nezadovoljni građani prosvjeduju za veća prava životinja: Priključila im se i Ana Karamarko

S obzirom na sudionike koji su došli iz brojnih hrvatskih gradova, ali i iz inozemstva, ovaj Marš poprimio je međunarodni karakter

13.4.2019.
12:20
VOYO logo

Započeo je dosad najveći Marš za životinje, u organizaciji Prijatelja životinja i Udruge Pobjeda. Okupljanje je započelo u 11 sati na Trgu kralja Tomislava, a povorka će se kretati središnjim ulicama Zagreba: kroz Park Josipa Jurja Strossmayera, Zrinjevac, Teslinu ulicu, Masarykovu ulicu, Frankopansku ulicu, Ilicu i Trg bana Jelačića gdje će se u 12:30 sati održati kratki program. 

Oko 11:30 prosvjedu se priključilo oko 400 ljudi, a podršku je iskazala i Ana Karamarko, supruga bivšeg predsjednika HDZ-a i potpredsjednika Vlade, Tomislava Karamarka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povorka potom nastavlja kroz Jurišićevu ulicu do Trga hrvatskih velikana, nakon čega su svi pozvani na druženje uz jelo i piće. Transparentima sa snažnim porukama, zastavama, šarenim dimnim bakljama, bubnjanjem Zlih bubnjara i glasnim sloganima, sudionici središtem grada šire poruku ljubavi za sve stanovnike planeta Zemlje. 

S obzirom na sudionike koji su došli organizirano iz brojnih hrvatskih gradova, ali i iz inozemstva, ovaj Marš poprimio je međunarodni karakter. Uz poznate pojedince, Marš za životinje podržalo je više od 50 svjetskih i domaćih organizacija iz SAD-a, Australije, Slovenije, Grčke, Izraela, Kanade, Belgije, Škotske, Njemačke, Italije, Srbije, Albanije, Sjeverne Makedonije, Nizozemske i Francuske. Maršu će se osobno pridružiti Annabella McIntosh, koordinatorica za Istočnu Europu njemačke PETA-e, piše na stranicama Prijatelja životinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo