PROMO / New York, Rio de Janeiro i Bangkok nikada bliže!

Image
Foto: Thinstock/Ilustracija

Mnogima su gradovi iz naslova gradovi iz snova. New York - grad koji nikada ne spava, Rio - mjesto veselja i zabave ili Bangkok – prijestolnica Tajlanda, zemlje koja otkriva tajne istoka.

4.9.2015.
12:20
Thinstock/Ilustracija
VOYO logo

S obzirom da putovanja na takve destinacije planiramo dosta vremena unaprijed, ponuda kompanije Air France/KLM, koja vrijedi do 14. rujna ide na ruku onima koji već sada znaju da mogu ili žele posjetiti ove gradove ili bilo koju od više od 70 atraktivnih destinacija, od sada pa sve do proljeća iduće godine.

Naime, u tijeku je posebna akcija Air France/KLM-a u kojoj možete kupiti zrakoplovne karte po iznimno povoljnim cijenama, i to za više od 70 destinacija diljem svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od letova za Amsterdam gdje povratna karta stoji samo 109 eura sa svim uključenim taksama, pa sve do povratnih karata za New York za samo 469 eura.

Osim navedenih gradova, vrijedi dodatno izdvojiti još i Toronto, Washington, Tokio i Buenos Aires, a ostale destinacije u ovoj atraktivnoj ponudi možete pogledati na https://www.airfrance.com/HR/en/local/resainfovol/meilleuresoffres/ohlala_deals.htm, odnosno:
https://www.klm.com/travel/hr_en/plan_and_book/special_offers/flight_offers/dreamdeals.htm.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na broj destinacija i povoljne ponude vjerujemo da ćete u ovoj atraktivnoj ponudi sigurno pronaći nešto za sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo