NEVRIJEME POHARALO KARLOVAC: / Olujni vjetar iščupao krov bolnice, oštećene kuće, auti...

Image
Foto: KAportal

Snažno nevrijeme u petak navečer poharalo je šire područje Karlovca.

25.7.2015.
9:35
KAportal
VOYO logo

Grmljavina, jaka kiša, palo je 10,5 litara po četvornom metru, te olujni vjetar, vladali su Karlovcem nepuna dva sata, od 21 nadalje. Nitko od ljudi, srećom, nije ozlijeđen, no materijalna šteta tek će se zbrajati, javlja KAportal.

Krov pao na automobile

Najgore je bilo na Švarči, a posebno u dijelu oko bolnice, koja je ostala i bez dijela krova. Šteta tek treba biti utvrđena. Policija je jutros izvijestila da je krov koji je otrgnut oštetio tri automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U 21,50 sati, u krugu Opće bolnice Karlovac vjetar je otrgnuo dio limenog krova sa kotlovnice, koji je pao na tri parkirana vozila, vlasništvo 50-godišnjakinje, 48-godišnjaka i 60-godišnjakinje i oštetio ih. Materijalna šteta nije utvrđena", naveli su u PU karlovačkoj.

Image
Foto: KAportal

I okolica grada nije bila pošteđena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Vukmanićkom Cerovcu stablo je palo na električne vodove i oštetilo ih, a nakon toga i u dvorište na osobno vozilo vlasništvo 42-godišnjakinje, kojom prilikom su nastala oštećenja na vozilu", izvijestila je policija, dodavši da i u ovom slučaju materijalna šteta nije utvrđena.

Predstojnik Područnog ureda DUZS-a Martin Barić za KAportal je kazao da je u nevremenu, po dojavama koje su imali, najviše pogođen upravo centar Županije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KAportal/Danas.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo