OLUJA POHARALA SLAVONIJU / Razorne posljedice nevremena na istoku Hrvatske: Službe nizale intervencije, uništeni auti, fasade, voćnjaci...

Image
Foto: Portal SiB

Nevrijeme u Virovitičko-podravskoj nevrijeme  izazvalo je i zastoje u prometu, a štete od tuče koja je bila i veličine su tolike da su uništile i dugogodišnje voćnjake

14.7.2023.
16:07
Portal SiB
VOYO logo

Slavonski vatrogasci su imali pune ruke posla uklanjajući stabla i grane te sanirajući začepljene šahtove zbog nevremena koje je jučer pogodilo Osječko baranjsku županiju. Pogođena je bila i Virovitičko podravska.

Oko 18,34 sati nevrijeme praćeno tučom i jakim vjetrom zahvatilo područje gradova Osijek ,Valpovo Donji Miholjac, Belišće te općine Viljevo, Petrijevci, Marijanci, Vladislavci,  već dio Baranje (općine Erdut, Jagodnjak, Bilje, Darda). Drugi nalet nevremena samo vjetra i kiše počeo je u 23,48 sati, izvještavaju iz osječkog centra 112, prenosi portal SiB.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tuča je poharala usjeve, a oštećeni su i automobili te fasade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevrijeme u Virovitičko-podravskoj nevrijeme izazvalo je i zastoje u prometu, a štete od tuče koja je bila i veličine su tolike da su uništile i dugogodišnje voćnjake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo