NOVI KAOS? / Nevrijeme iz Slovenije stiglo i u Hrvatsku, u Zagorju padala tuča

Image
Foto: Goran Rovan/F.A. BOBO/Pixsell

Ostatak županije prošao je bez većih posljedica, uz malo vjetra i ponešto kiše

20.7.2023.
22:14
Goran Rovan/F.A. BOBO/Pixsell
VOYO logo

U Sloveniji i večeras nevrijeme koje se preselilo i u hrvatske krajeve. Portal Zagorje.com piše da su crni, gusti oblaci s grmljavinom zahvatili najprije kumrovečki i klanječki kraj, a čitatelji javljaju kako je u Klanjcu i Kraljevcu na Sutli padala tuča, veličine oraha.

Ostatak županije prošao je bez većih posljedica, uz malo vjetra i ponešto kiše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prognostičari u Sloveniji najavljuju da je u idućih nekoliko sati može očekivati još jakog nevremena, osobito na sjeveroistoku Slovenije, ali da neće imati silinu jučerašnje oluje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jutarnji list navodi kako prognostičari u Sloveniji najavljuju da je u idućih nekoliko sati može očekivati još jakog nevremena, osobito na sjeveroistoku Slovenije, ali da neće imati silinu jučerašnje oluje. "Nevrijeme će zahvatiti samo manja područja i putovat će kraće nego što je to bio slučaj jučer, navodi se u prognozi za idućih nekoliko sati", kažu.

Portal Neurje.si objavio je fotografiju ogromnih oblaka u regiji Prlekija koja se nalazi u blizini granice s Hrvatskom. "Iznimno jaka superćelija koja može izazvati tuču putuje prema Prlekiji. Budite oprezni!", upozorili su na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo