sve krenulo s glazbom / Nevjerojatna scena u Domu za nemoćne: slijepi štićenik previše popio, postao nasilan pa pokušao pobjeći

Image
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

Uzrujan što ga svi pokušavaju smiriti, postao je nasilan stoga je policija bila primorana doći u Dom za starije i nemoćne

2.12.2017.
20:18
Nikola Cutuk/PIXSELL
VOYO logo

Nešto iza 19 sati u petak, 47-godišnjak, koji je inače slijep, popio je previše alkoholnih pića, te je pustio glasnu glazbu u svojoj sobi. Ostalima je tolika buka smetala, no on se nije obazirao na molbe da stiša muziku, piše Zadarski.hr.

Uzrujan što ga svi pokušavaju smiriti, postao je nasilan stoga je policija bila primorana doći u Dom za starije i nemoćne. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je stigla policija, počeo je i njih psovati. Odbio je alkotestiranje. Unatoč činjenici da je slijep, pokušao je pobjeći iz sobe, ali su ga uspjeli uhvatiti za ruke. Tada se počeo još jače odupirati, a policajci su pritom bili primorani ga silom obuzdati. Vezali su ga i odvezli na Odjel psihijatrije zadarske Opće bolnice. 

Po izlasku će mu slijediti optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira kao i vrijeđanja te omalovažavanja policijskih službenika, javlja Zadarski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo