uništio dokazni materijal /

Nevjerojatan razvoj događaja u slučaju mladića propucanog ispred vlastite kuće: u bolnici si sam izvadio metak iz noge i bacio ga u WC!

Policija još uvijek nije blizu otkrivanja identiteta počinitelja, a ne pomaže im ni sam Miho, koji iz tko zna kojeg razloga tvrdi kako se sam ranio čisteći svoj pištolj

9.1.2018.
21:13
VOYO logo

Da Miho F. (26), koji je ranjen u ponedjeljak oko 9 sati ispred svoje kuće u Ulici Škrape u Splitu, s pravom nosi nadimak Miho Munja, pokazuju i događaji koji su uslijedili nakon pucnjave i njegova ranjavanja, piše Slobodna Dalmacija. 

Miho je u KBC Split dovezen s prostrijelnom ranom natkoljenice lijeve noge i ozljedom lista na desnoj nozi. Unutar bolnice, Miho je sam iz mesa na nozi izvadio zrno koje ga je pogodilo, a zatim ga je bacio u zahodsku školjku te pustio vodu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je zrno kojim je ranjen i koje je nekako uspio iščačkati iz rane otišlo u kanalizaciju.

Kako je to bilo moguće kod tolike budnosti policije, teško će se otkriti, isto kao što nikome ni sada nije jasno kako je Miho 2014. godine uspio pobjeći policijskom inspektoru Druge policijske postaje na Bačvicama, kada je bio priveden zbog razbojstva. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju se ispostavilo da Miho to razbojstvo nije počinio, ali je zbog njegova filmskog bijega ostao nadimak Miho Munja, koji je sada, evo, drugi put opravdao svoje postojanje, i to vađenjem zrna metka iz noge u vlastitoj režiji.

Policija još uvijek nije blizu otkrivanja identiteta počinjetelja, a ne pomaže im ni sam Miho, koji iz tko zna kojeg razloga tvrdi kako se sam ranio čisteći svoj pištolj, piše Slobodna Dalmacija. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo